Известие

Collapse
No announcement yet.

.. и Алфичката ми изведнъж загря до над 130 градуса.. и започна да пуши..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От скоро съм с алфа и не знам колко късно светва при тях лампата за прегряване, дано и да не разбирам .. но на реното , което карах преди му се разпадна демпферната ролка, падна ремъка .. водната помпа не се върти , карах го още към километър ( беше много топло ) и го загасих веднага като светна лампата - никакви поражения. Друг въпрос е колко време търсих демпферна ролка , която да не струва колкото цял двигател..
    Може нищо да му няма на двигателя ти , само да оправят проблема , който причинява прегряването.
    ...

Comment

ам нз.. аз като я водих сега не загря..нямаше нищо нз и аз вече кво става с нея

Comment

Първоначално публикувано от aMoRe Покажи съобщение
        ам нз.. аз като я водих сега не загря..нямаше нищо нз и аз вече кво става с нея
        Ама ти на самоход ли я откара? А водица сипа ли и преди да я подкараш - щото ако не си и сипала има едно нещо, дето му викат датчик и ако не е във вода (антифриз) докато отчете температура се явява малко късно...
        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
          Ама ти на самоход ли я откара? А водица сипа ли и преди да я подкараш - щото ако не си и сипала има едно нещо, дето му викат датчик и ако не е във вода (антифриз) докато отчете температура се явява малко късно...

аз вода сипах още като изпуших и спрях.. иначе с малко помощ стана

Comment

На Алфичката и няма нищооооооо благодарско на момчетата

Comment

Първоначално публикувано от aMoRe Покажи съобщение
              На Алфичката и няма нищооооооо благодарско на момчетата
              Тия момчета от "форумните" ли са? НЕма начин да изхвърли водата и да и няма нищо - вЕрвай ми, ако нищо не са пипали със сигурност пак ще го направи някой ден
              AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

ммм момчетата от сервиза и я гледаха там

Comment

и кво ти казаха като я гледаха

Comment

че е мн красива ))) радвам се, че не се сбъднаха прогнозите ви

Comment

Така си и помислих - тия вместо колата са гледали тебЕ . Ся си карай и си дръж едното оче постоянно на стрелката за температурата

Comment

Хайде сериозно, не съм чул още кола да прегрее и изхвърли охладител без причина... дето се вика разместена букса може да е, но причина има.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

ем казаха, че не е нищо сериозно може би..нещо си намаслявало или нещо такова..
                          (извинете за индианското изказване ама нямам грам представа)

Comment

А в кой сервиз я гледаха,някой случаен или в някой от форумните?
                            Ако е в някой случаен иди и до някой от форумните да и хвълят за всеки случай едно око.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Вентура

Comment

Ако беше написала "откарах я във Вентура и ми казаха, че е оправена" щяхме да си спестим сума ти празни приказки - тука за спам наказват нЪл знаИш

Comment

Working...
                                X